Erbjuder service mellan åkerier och kunder – Frakt och transport för privatpersoner och företag
Så här fungerar SmartFrakt.se2018-03-08T09:10:46+00:00

Så här fungerar Smartfrakt.se

Smartfrakt.se är en online service som förmedlar erbjudanden mellan åkerier och kunder.

Konceptet är skapat omkring tanken att åkerier skall kunna erbjuda sina extra platser i bilen till kunder som har gods som skall fraktas samma väg som deras vanliga turer. På detta sätt undviker åkeriet halvtomma transportbilar och kunden kan få transporten till ett betydligt lägre fraktpris.

Så här fungerar smartfrakt

Fyll i formuläret för att beskriva ditt uppdrag

Skapa uppdrag

Det är ganska enkelt

Tanken bakom Smartfrakt.se är ganska enkel. Du har som privatperson eller företag något som skall fraktas. Vi har samlat massor av åkerier som kör runt på vägarna i Sverige och resten av Europa.

När du beskriver ditt fraktuppdrag kan det ses av alla dessa åkerier. De åkerier som skall köra den runda där ditt fraktuppdrag är i närheten av har möjlighet for att ge dig ett riktigt bra pris på transporten – jämfört med om transporten endast skulle genomföras enkom av ditt uppdrag.

Skapa ditt uppdrag på få minuter

Skapa fraktuppdrag
Frakt av köp från Blocket se
Frakt av köp från Laurtiz com

Frakt av köp från Blocket.se, Tradera.se, Lauritz.com eller andra auktionshus?

Ofta undviker man att söka på begagnade varor som är för långt borta från sin hemadress. Om de inte kan skickas med vanlig post kan det oftast inte löna sig att köra långt för att hämta varan.

Men med SmartFrakt.se är det möjligt att få ett åkeri som exempelvis redan är i Stockholm att ta med din vara i retur till Göteborg. Så nästa gång du överväger att köpa en begagnad vara är du välkommen att undersöka med oss vad det kommer att kosta att frakta hem din vara.
Brådskande uppdrag

Skapa ditt uppdrag på få minuter

Skapa fraktuppdrag

Brådskande uppdrag & företagstransport?

Alla registrerade åkerier och transportföretag lever främst av att stå till tjänst för företag.

Därför kan vi garantera att de är experter på brådskande uppdrag, distribution samt helt vanliga transportuppdrag. Prova att registera ditt uppdrag nästa gång du eller dina företag har användning av en transport. Det är helt obindande och gratis att använda sig av vår tjänst. Även om du skickar din förfrågning genom ett företag.

Skapa ditt uppdrag på få minuter

Skapa fraktuppdrag
Frakt av köp från Tradera se

Hög säkerhet

För att registrera sig hos SmartFrakt.se som åkeri skall man bl.a. dokumentera en godsförsäkring. Det är tyvärr väldigt många fraktfirmor som inte har en försäkring – då det inte är ett krav enligt lag – men hos oss är det ett krav! Det är din försäkring för en proffesionell åkare och vår garanti för en bra service.

Snabb svartid

När du registerar ett uppdrag skickas det automatiskt en notifikation till åkarna och om det är en (eller flera) som ska samma väg kan du förvänta ditt första erbjudande inom mycket kort tid. Det är viktigt för åkerierna att ha med så mycket gods som möjligt, så de vill gärna ha dig som kund.

Bra för miljön

Det säger nästan sig självt – men när du skickar din frakt med en åkare som redan är rute på vägen, är det riktigt bra för miljön och oss medmänniskor. Det bidrar till att minska C02 utsläppet på de svenska vägarna. Därför får du både ett lägre fraktpris och bidrar samtidigt till en god sak genom att använda vår service.

Hämta svenska erbjudanden från svenska åkerier

Få upp till fyra frakterbjudanden
Webbplats under utveckling - Vi öppnar snart :-)